вторник, 31 юли 2012 г.

Sportsdirect от Donesimi.com

Голяма част от нашите клиенти пазаруват от Sportsdirect.com. За да можем да отговорим най-точно на техните изисквания, решихме да направим следното.
Поръчките които пуснете през панела за асистирани поръчки ще бъдат без комисионна.
По този начин вие ще може да поръчвате повече неща от Sportsdirect.com благодарение на услугите на Donesimi.com.

А ако се чудите, защо да го правите през нас, ето няколко причини:


  1. Не е необходимо да се събирате двама и повече човека за да поръчате.
  2. Може да спестите от пощенските разходи за поръчка до България - ако поръчате самостоятелно ще трябва да платите приблизително 50 лева за доставка до България, а чрез нашата услуга може да поръчате дори и малко бройки и да използвате много изгодната цена за доставка на сайта.
  3. Може да се възползвате от дневните намаления! Изключително важен момент при пазаруването от сайта за спортни стоки! Не е необходимо да търсите приятели за да може да си разделите пощенските разходи. Ако поръчате през Donesimi.com ще платите приблизително 10 лв. за първият килограм и значително по малко за всеки следващ!
  4. Сигурност - ние сме един от най-сигурните сайтове за доставка от Англия! Всички пратки пътуват застраховани до определена стойност а вие винаги може да направите допълнителна застраховка!
  5. Уведомяваме ви за всяка пристигнала пратка още в Англия!

Ако проявявате интерес, може да ни пишете или за използвате нашият "Калкулатор" за да определите точната цена на това стоките да достигнат до вас!


Банер доставки от Англия

Няма коментари:

Публикуване на коментар